Bezoek- en postadres:

Dorpstraat 76
4851 CN Ulvenhout

De praktijk is gevestigd in het centrum van Ulvenhout. Parkeren kan om de hoek bij Dorpshuis De Pekhoeve (Mgr. van Hooijdonkstraat). We zijn ook goed te bereiken met het Openbaar Vervoer, bus 132 halte Dorpstraat Pekhoeve (1 min lopen).

In de MEIVAKANTIE (3 t/m 14 mei 2021) is de praktijk GESLOTEN. In de tweede week van de vakantie zijn we wel telefonisch bereikbaar tijdens het hieronder vermelde spreekuur.

Voor vragen of informatie kunt u altijd contact opnemen per e-mail of telefonisch.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
maandag van 12.30 – 14.30 uur
dinsdag van 11.00- 13.00 uur
donderdag van 11.00 – 13.00 uur

Op andere dagen bij geen gehoor graag een voicemail bericht achterlaten. We streven ernaar om binnen een week contact met jullie op te nemen.

Telefoon: 076-8863025
06-5127 3727 (Esther) 06-5173 3676 (Debby)
E-mail: info@praktijkkindinzicht.nl

Covid-19

We bevinden ons in de verlengde lockdown periode tijdens deze corona pandemie. De uitdagingen van o.a. thuis online-onderwijs en thuiswerken, het raakt ons allemaal.

Gelukkig mogen wij onze werkzaamheden voortzetten maar we vragen jullie wel met klem te letten op de symptomen van corona bij uw kind en gezinsleden:

Van milde luchtwegklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten), verhoging/koorts tot ernstige benauwdheidsklachten. Ook plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) komt voor.

Intake- of eindgesprekken kunnen, met inachtneming van de regels, op onze praktijk doorgaan. Wanneer face-to-face niet wenselijk of mogelijk is, kunnen we de afspraak verplaatsen of via beeld bellen toch door laten gaan.

De onderzoeken van je kind op onze praktijk gaan door mits ze geen klachten hebben. Anders zullen we het onderzoek moeten verzetten.

Schoolobservaties (indien van toepassing) kunnen uiteraard niet plaatsvinden. Dit houdt in dat we je kind beide onderzoekochtenden bij ons op de praktijk in Ulvenhout zien. We zullen zorgen dat we op een andere manier aan onze schoolinformatie komen.

Wij verplaatsen ons zo min mogelijk en dat houdt in dat overlegsituaties met school en/of derden via beeld bellen zullen worden gehouden.

We vragen jullie om bij de geringste klachten contact met ons op te nemen, vlak voor onze afspraak zullen we nog kort even telefonisch contact opnemen.

Zonder klachten zijn jullie van harte welkom in onze praktijk en verzoeken we jullie om de volgende huisregels in acht te nemen: 

  1. Kom niet te vroeg: de praktijk mag pas 1 minuut voor de afgesproken tijd betreden worden.
  2. Een mondmasker bij het betreden van de praktijk is verplicht voor volwassenen.
  3. Bij binnenkomst graag gelijk de handen met alcohol desinfecteren.
  4. In de wachtruimte en tijdens de onderzoeken/gesprekken bewaren we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand.
  5. Het kind dat voor onderzoek komt, mag met één ouder/begeleider de praktijk betreden. Broertjes of zusjes mogen niet mee naar binnen.
  6. Voor het intake- of eindgesprek zijn beide ouders welkom.
  7. We begroeten jullie met een glimlach en laten handen schudden achterwege.
  8. We houden onze praktijkruimten dagelijks tussen de gesprekken hygiënisch schoon. 
  9. Het toilet is afgesloten voor ouders, niet voor de kinderen, laat ze wel thuis nog even gaan.

We ventileren onze ruimten frequent en in deze wintermaanden is het daarom aan te raden met je kleding rekening te houden en een warm vest/trui mee te nemen.

We danken jullie heel hartelijk voor je begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Debby Fontijn, Esther Paans & Matsie van Bavel